Fartbegränsning inom hela vårt hamnområde

Max 3 knop gäller både vid avfärd och vid ankomst Kinda Båtklubb, Smedjeviken, Rimforsa.

När Du står på bryggan vid Kinda Båtklubb och tittar ut över viken, begränsningslinjen mellan vassruggen vid infarten till kanalen mellan sjöarna och bergknallen nordost om oss. Innanför denna linje gäller max 3 knop för medlemmar, gästande båtar och alla båtar som använder klubbens ramp.

Båtmotorstölder!

Ett stort antal utombordsmotorer har stulits de senaste dagarna vid olika båthamnar i Östergötland, tex. vid Hummelvik ute vid Slätbaken till ett värde över halv miljon kronor, och i vår närhet Bestorp mfl. Håll utkik och var vaksam!

Sjösättningen avklarad, båttrailers, virke och pallar mm

Sjösättningen med kranbil genomfördes i lördags och avlöpte perfekt. Fasta tider verkar fungera bra och vi fortsätter i höst på samma sätt.

Kom ihåg att anmäla lyft med kranbil senast 31/8 till Peter Danielsson via mail.

Kom ihåg att anmäla om Du önskar vinterförvaringsplats hos klubben senast 31/8 till Peter Danielsson via mail, uppge båtlängd samt bredd – detta gäller alla typer av båtar.

Du som medlem som ställer kvar Din tomma båttrailer, har ställnings-, uppallningsvirke och pallar kvar över sommaren har en skyldig att ställa detta i ordning och märka upp detta tydligt med namn och tel.nr snarast, dock senast 31/5-14. Allt material som är omärkt efter detta datum kan komma att förverkas av klubben.

Förbandslåda

En förbandslåda med första kit finns, from lördag 10 maj 2014,  väl synlig i klubbhuset om Du som medlem eller anhörig drabbas av enklare skada.

Vad har hänt sedan sist?

– Ett 40-tal medlemmar med respektive deltog med härlig entusiasm på städdagen 26/4. Mycket arbete utfördes.

– Ett välbesökt årsmöte genomfördes lördag 26 april 2014

– Årsmötesprotokollet finns nu på hemsidan.

– Klubbens uppdaterade stadgar som beslutades på årsmötet finns nu på hemsidan.