Klubben kommer att behandla samtliga bryggor med träolja

Styrelsens plan är att arbetet utföres lördag 25 april varför det inte är särskilt lämpligt att ha sin båt förtöjd vid klubbens bryggor då det finns risk för stänk.

Om vädret inte tillåter att bryggorna oljas in den dagen kommer arbetet att utföras så snart som möjligt därefter och i god tid före sjösättningen den 9 maj.

Klubb/familjefest den 9 maj

Nu äntligen är det dags, Alla medlemmar med respektive och barn inbjudes till en vårbuffé, notera den 9 maj i Din kalender redan nu.

Direkt efter avslutad sjösättning med kranbilen, ca kl 1230 – 1300 drar vi igång en härlig vårbuffé.

Pris: Sek 120: per person.

I priset ingår en härlig vårbuffé, smör, bröd, frukt, lättöl/läsk/vatten, kaffe och kaka.

Anmälan, som är bindande, görs enklast genom att Du sätter in Ditt/Ert totala belopp för Din familj på klubbens bankgiro, 5919-3896 så snart som möjligt, dock senast den 26 april. När Ditt belopp finns på klubbens konto har klubben tagit emot Din/Er anmälan. Ange på inbetalningen Ditt medlemsnamn samt antal personer som önskar vårbuffén. För att vårfesten skall kunna genomföras krävs minst 25 – 30 anmälda.