DNA märkning av båt o båtmotor, tillbehör

Uppmaning: Gör det svårt för båttjuven med Stöldskyddsföreningens DNA-märkning.

Se bifogad fil där Du kan läsa mer för att försvåra för båttjuven. En sats med DNA-märkning räcker till ca 30 mindre föremål och ca 10 större. Det framgår i materialet var och hur Du beställer. Passa på och utför märkningen för Din båt med tillbehör före att Du blir av med material. Går även att använda hemma i Din bostad.

Säkerhetsråd för båtar och båtmotorer SSF

Vad står för dörren den närmaste tiden?

– Faktura för Dina avgifter kommer i mars, glöm inte att betala i tid

– Anmäl nytt telefonnummer, ny adress, ny mailadress

– Den 23 april kl 0900 startar årets första städdag, boka in i Din kalender redan nu. Tag gärna med verktyg, räfsa om Du har möjligt. Klubben bjuder på fika.

– Den 23 april kl 1300 Årsmöte i klubbhuset. Direkt efter årsmötet presenterar Svenska Sjö sina möjligheter för oss båtägare.

– Kom ihåg att när Du erhåller Din båtförsäkringspremie för året, tag en kopia på första o andra sidan, skicka via mail en pdf-fil eller tag foto och skicka fil till försäkringsansvarig i styrelsen, Ulf Andersson, mail: cpo809@swipnet.se.

– Vårfesten den 14 maj ca kl 1230 – 1300 går av stapeln i direkt anslutning när sjösättningen med kran är avslutad. Du anmäler Dig genom att sätta in belopp på klubbens bankgiro dock senast 1 maj, se vidare informationsmailet som gick ut i januari 2016.

Vid pennan: Claes Andersson