Erbjudande från Kinda Kanal

Till båtklubben.

Kinda kanal har ett prisvärt erbjudande till er denna sommar. Vi ber er sprida nedan eller bifogat till alla era medlemmar på hemsidan/medlemsmail/sociala medier.

Vill du prova att slussa och ta en båttur på nya farvatten?
Kinda båtklubb får en egen långhelg på Kinda kanal!

Medlemmar i Kinda båtklubb erbjuds specialpris på Kinda kanal torsdagen den 23 juli t.o.m. söndagen den 26 juli 2020. Under dessa datum får du slussa så mycket du vill i alla nio slussområden på Kinda kanal under ordinarie öppettider. Gästhamnsplats ingår i mån av plats. Pris 450 kr (ordinarie pris 1450 kr). Uppge namn och båtklubb för att ta del av erbjudandet när du anländer till din första sluss. Ingen föranmälan behövs.

Kinda kanal är ett riksintresse med träslussar som fungerar på samma sätt idag som när slussvakterna för 150 år sedan hjälpte båtar genom slussen. På kindakanal.se kan du läsa mer om allt som finns att se och göra längs Kinda kanal och sjösystemet. Här hittar du också praktisk information inför din kanaltur.

Välkommen till Kinda kanal!

Med vänlig hälsning,

Karin Nybrolin