På gång hos Kinda Båtklubb 2021

-Styrelsen har bl.a. tagit ett styrelsebeslut att under 2021 se över och åtgärda del av bryggorna, mer info kommer framöver.

-Vid intresse genomförs kurser gällande förarintyg (båtkörkort) under april – juni. Max 8 st personer per kurstillfälle och det är ”först till kvarn” som gäller.
Kursen sker i samarbete med Sea people AB och genomförs under två vardagar
alternativt två helgdagar 09.30 – 16.00.
Ca en vecka efter avslutad kurs kan ett prov och båtpraktik genomföras för att erhålla den blå boken med stämpel i. Boken fungerar som ett intyg för genomförd utbildning.
Kostnad för kurs: 2 395 kr/person + kursmaterial 600 kr. Detta gäller vid 8 st personer.
Kostnad prov och båtpraktik: 675 kr/person
Anmäl intresse på: info@kindabatklubb.se

Kinda Båtklubb har skicket ett brev till Kinda Kommun ang nybyggnation av skola i Hackelområdet, se länk.

”-God fortsättning och väl Mött 2021 önskar Styrelsen KBK