Sjösättningen avklarad, båttrailers, virke och pallar mm

Sjösättningen med kranbil genomfördes i lördags och avlöpte perfekt. Fasta tider verkar fungera bra och vi fortsätter i höst på samma sätt.

Kom ihåg att anmäla lyft med kranbil senast 31/8 till Peter Danielsson via mail.

Kom ihåg att anmäla om Du önskar vinterförvaringsplats hos klubben senast 31/8 till Peter Danielsson via mail, uppge båtlängd samt bredd – detta gäller alla typer av båtar.

Du som medlem som ställer kvar Din tomma båttrailer, har ställnings-, uppallningsvirke och pallar kvar över sommaren har en skyldig att ställa detta i ordning och märka upp detta tydligt med namn och tel.nr snarast, dock senast 31/5-14. Allt material som är omärkt efter detta datum kan komma att förverkas av klubben.