Klubb/familjefest den 9 maj

Nu äntligen är det dags, Alla medlemmar med respektive och barn inbjudes till en vårbuffé, notera den 9 maj i Din kalender redan nu.

Direkt efter avslutad sjösättning med kranbilen, ca kl 1230 – 1300 drar vi igång en härlig vårbuffé.

Pris: Sek 120: per person.

I priset ingår en härlig vårbuffé, smör, bröd, frukt, lättöl/läsk/vatten, kaffe och kaka.

Anmälan, som är bindande, görs enklast genom att Du sätter in Ditt/Ert totala belopp för Din familj på klubbens bankgiro, 5919-3896 så snart som möjligt, dock senast den 26 april. När Ditt belopp finns på klubbens konto har klubben tagit emot Din/Er anmälan. Ange på inbetalningen Ditt medlemsnamn samt antal personer som önskar vårbuffén. För att vårfesten skall kunna genomföras krävs minst 25 – 30 anmälda.